Θλίψη στο Ηράκλειο για το θάνατο από κορονοϊό του 42χρονου εικονολήπτη Γ. Λιακάκη

Χτυπημένος από το κορονοϊό “έφυγε” τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή ο 42χρονος εικονολήπτης, Γιώργος Λιακάκης, πατέρας ενός μικρού παιδιού. Ο 42χρονος, που εργάστηκε στα τοπικά κανάλια επί χρόνια, είχε νοσήσει στις 22 Φεβρουαρίου και χθες εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πριν από πέντε ημέρες ότι νόησε από κορονοϊό.

“Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….
Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε”!

Συλληπητήρια από τον Μ. Μποκέα

Με ένα θερμό συλλυπητήριο μήνυμα αποχαιρέτισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας το Γιώργο Λιακάκη, που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλλων λόγω κορωνοϊού. Στο «αντίο» του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Ένα γλυκό χαμόγελο και μια ζεστή καρδιά. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, άριστος επαγγελματίας και κυρίως ένας νέος άνθρωπος, δεν είναι πια κοντά μας. Η είδηση του ξαφνικού χαμού του σοκαριστική. 

Γιώργο Λιακάκη έφυγες νωρίς. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Το Γάζι, τόπος καταγωγής της συζύγου του, Ειρήνης Καντιδάκη, θρηνεί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

Γιώργο, καλό ταξίδι στο φως…»

Συλλυπητήρια από Σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κρήτης

Το σωματείο επαγγελματιών φωτογράφων και εικονοληπτών Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του συναδέλφου Γιώργου Λιακάκη:

«Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγό του και σε όλους τους οικείους του.

Ολόκληρος ο κλάδος μας είναι συντετριμμένος από το αναπάντεχο γεγονός! Γιώργο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας!

Οι συνάδελφοί σου.»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί